Nieuwe Dropshippers Toegevoegd In 2013 – Begin Ook Met Dropshippen!

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 18 maart 2013 in Artikelen


Hier bij UpYourSales werken we hard aan het up to date houden van onze lijst met Nederlandse dropshippers. Ook sinds het begin van dit jaar hebben we weer een aantal dropship leveranciers toevoegd, dus als je wilt beginnen met dropshippen dan ben je hier aan het juiste adres. Voor eenieder die niet weet wat dropshippen inhoud: bij dropshippen houd je zelf geen voorraad. Een klant koopt bij jou en jij stuurt de order (al dan niet geautomatiseerd) door naar een groothandel. Deze levert direct vanuit zijn magazijn naar de klant, maar met een factuur en verpakking in jouw huisstijl.

De klant weet dus niet dat jij aan het dropshippen bent, voor de klant lijkt het alsof het pakketje van jou komt. Zijn er problemen met het product dan wordt deze over het algemeen ook naar jou teruggestuurd. Als dropshipper ben je dus voornamelijk bezig met de marketing. Jij moet er voor zorgen dat er klanten komen, de logistiek achter de order word door de groothandel gedaan.

Dit jaar hebben we de volgende dropshippers toegevoegd:

Veel success met het dropshippen, we horen je ervaringen graag op het dropship forum. Als je dropship leverancier bent, meld je dan nu aan (vooralsnog GRATIS!)