Prizepicker: Makkelijk Een Winnaar Kiezen Uit Je Volgers Voor Je Giveaway/verloting

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 30 januari 2012 in Artikelen


Een veel gebruikte manier om meer volgers te krijgen is het verloten van een prijs onder alle volgers, indien een bepaald aantal volgers is bereikt. Om een willekeurige winnaar te selecteren uit al je volgers hebben wij een makkelijke tool gemaakt, die al het werk voor jou doet. Interessant? 

Het selecteren van een winnaar was nog nooit zo makkelijk! Je gaat naar onze speciale website: http://prizepicker.upyoursales.nl en je klikt op QuickDraw. Dan word een koppeling met je Twitter account gemaakt en met een druk op de knop heb jij een willekeurige winnaar op je Twitter giveaway. Door simpel de pagina te vernieuwen word een nieuwe winnaar geselecteerd.

Wil je extra functionaliteit? Maak dan een contest aan door je te registeren. In 10 seconden heb je dan een account, waar je een contest aan kunt maken. Je krijgt dan een eigen pagina waar je een beschrijving van jezelf en de prijs op kunt zetten. Verder kun je mensen uit een bepaalde tijdzone uitsluiten (anti-spam) en bepaalde gebruikers blokkeren. Wij houden bij wanneer je het door jou ingevoerde aantal volgers hebt bereikt en sturen je een mailtje met de winnaar als aan jouw voorwaarden is voldaan.

Zelf proberen? Ga dan snel naar http://prizepicker.upyoursales.nl

Op dit moment zijn we in de beta fase, dit betekent dat we graag van je horen hoe we onze tool kunnen verbeteren. Je feedback, foutmeldingen en suggesties zijn dan ook zeer welkom op ons speciale forum.